×

Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/7/4/0/vanhirtum.com/httpd.www/includes/common.inc).

Als gevolg van de maatregelen die de regering genomen heeft in het kader van het coronavirus COVID-19 heeft de firma Van Hirtum zich met grote zorgvuldigheid aan de situatie aangepast.

Wij wensen onze klanten en partners er van te verzekeren dat we alles doen wat mogelijk is om een veilige werkomgeving te verzorgen voor onze medewerkers en toch bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De gezondheid van onze medewerkers, onze partners en onze klanten is onze hoogste prioriteit.

Om die redenen hebben we een aantal maatregelen genomen:

Interne maatregelen

  • Een bezoek aan onze toonzaal is helaas niet meer mogelijk.
  • Alle goederen kunnen besteld worden via e-mail of telefoon. en nadien volgens afspraak opgehaald worden aan ons afhaalpunt.

e-mail: info@vanhirtum.be

Telefoon: 03 410 12 20

Bezoek van onze vertegenwoordigers

  • Een bezoek van onze vertegenwoordigers is mogelijk mits in acht name van de gekende maatregelen. (Mondmaskers, afstand,...)
  • Opmetingen door onze opmeters kunnen doorgaan na afspraak. Uiteraard moeten de corona maatregelen striks nageleefd worden. (Mondmaskers, afstand,...)

Herstellingen en plaatsingen

  • Wanneer onze medewerkers bij u werkzaamheden komen uitvoeren vragen we u om de nodige afstand te bewaren en het aantal aanwezige personen tot het minimum te beperken.
  • Ook zullen onze medewerkers steeds een mondmasker dragen.

Leveringstermijnen

  • Ook wij zijn afhankelijk van onze leveranciers.
    Alhoewel wij en onze partners er alles aan doen om de leveringstermijnen op een normaal niveau te houden kan het gebeuren dat leveringen, plaatsing of herstellingen vertraging oplopen.
 

Voor een afspraak kan u terecht op 03/410.12.20, via info@vanhirtum.be of via het afsprakenformulier op deze website 

Wij volgen de situatie op en passen onze werkwijze aan indien dit nodig blijkt om uw en onze veiligheid te garanderen.