Nog geen vakantieplannen?

Of ziet het ernaar uit dat je komende zomer helemaal niet op reis zal kunnen? Of erger nog: dat je buitenlandse trip gecanceld wordt? Renson verzacht de pijn met 2000 euro cadeau cash (excl. BTW) op een Camargue of Camargue Skye terrasoverkapping* … Met dat bedrag ter waarde van een all-in vakantie ben je alsnog zeker van een magische zomer thuis!

Hoe? Tover je eigen tuin om in een onvervalst vakantiedomein! Met een Renson Camargue kan je buiten leven, koken, feesten en zelfs werken … de hele zomer lang. Zelfs wanneer het weer niet ‘wow’ is. ‘Thuisvakantie’ of ‘staycation’, … hoe je het ook noemt: je gaat een onvergetelijke zomer tegemoet.

Ontdek je korting, schaf je de Camargue terrasoverkapping van je dromen aan en bereid je voor op een ongelofelijke zomervakantie in je eigen tuin.

*Deze ‘Staycation’ actie is enkel geldig voor bestellingen van standaard configuraties vanaf 12.000 euro (exclusief BTW )


Vul uw adresgegevens in (*=verplichte ingave)
Van Hirtum Geudens nv verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail.
U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan Van Hirtum Geudens nv, Broechemsesteenweg 281 te 2560 Nijlen, mail.
Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. Voor het algemeen beleid, klik hier.